Cautare

1616 de rezultate pentru "deranjamente internet" (3.56 secunde)
Noi domenii de internet: internetul va fi altfel Incepand de ieri s-a dat drumul la noi domenii de internet. Daca pana acum eram obisnuiti cu site-uri care se termina in .com, .net, .biz, .info sau vreo terminatie corespunzatoare unei tari, acum totul se schimba.
Cum puteti beneficia de internet GRATUIT Orange Romania a anuntat ca, din 25 martie 2014, toti clientii sai se pot conecta la internet si prin intermediul retelei wireless Orange - una dintre primele retele din Europa compatibila cu sistemul Passpoint.
Operatorul celui mai utilizat motor de cautare din lume a infiintat un site si o comisie de experti, pe 29 mai, pentru a respecta o decizie a Curtii Europene de Justitie (CEJ) conform careia utilizatorii pot cere atat Google, cat si altor motoare de cautare pe Internet sa stearga din rezultatele cautarilor online unele link-uri catre stiri, decizii judecatoresti si alte documente care contin informatii inadecvate, irelevante sau care incalca dreptul la viata privata.
Fondata de un fost sef al Apple, compania Nest Labs a conceput un termostat ca niciun altul de pana acum, ce combina senzorii, algoritmi sofisticati si conectivitatea la Internet.
pe masura ce vitezele conexiunilor de Internet au crescut, si volumul traficului de date a fost mult mare. Compania Cisco estimeaza ca traficul de Internet contorizat de 20 de gospodarii obisnuite in 2011 este mai mare decat tot traficul de Internet inregistrat in 2008!
Securitate Nu uita sa securizezi accesul la reteaua ta wireless, pentru ca in caz contrar orice persoana care dispune de un gadget cu Wi-Fi se poate conecta fara probleme la internet.
Siguranta copiilor pe internet. ... Multi ajung sa-si posteze datele personale si sa le faca publice sau posteaza poze cu copiii lor, dezvaluindu-le identitatea catre straini.Mai exact, iata care sunt riscurile la care sunt expusi copii atunci cand navigheaza pe internet:
Specialistii in securitate cibernetica ai Bitdefender au descoperit o vulnerabilitate in mecanismul de autentificare al Facebook, care le permitea atacatorilor sa fure identitatea anumitor utilizatori de internet si sa le acceseze majoritatea conturilor online unde se pot conecta prin Facebook.
Acum, ca si in anii 50-60, expertii prevad disparitia presei tiparite in favoarea presei digitale ajutata de internet.
Vin tare din urma cele conectate la internet, ori la telefonul mobil. ... Avem deja frigidere de la Samsung conectate la internet.
Astfel, cei peste 8,7 milioane de utilizatori mobili care au cartele preplatite, abonamente sau servicii dedicate companiilor vor avea acces nelimitat si gratuit pentru a naviga pe internet, a face streaming si a folosi social media in Supernet 4G+ de Ziua Indragostitilor.
Cum pot beneficia primarii de acest program Un program al Uniunii Europene promite acces la Internet comunitatilor care sunt dispuse sa achite costul abonamentului.
de o saptamana, un abonat Telekom din zona Tei (mai precis de pe Strada Inginerilor Tei) nu mai are internet, televiziune si telefonie fixa. ... el are un job online de acasa si din cauza Telekom, care nu-i asigura internet, este in imposibilitatea de a munci.
Am fost sunata azi de un operator Orange care ma ispitea cu diverse oferte de telefonie mobila si de Internet.
Hackerul scaneaza, la intamplare, adrese IP de pe internet. La un moment dat, un monitor de bebelusi conectat la internet raspunde. ... Pe langa faptul ca hackerul il va folosi ca sa comita prin intermediul IP-ului sistemului conectat la internet, alte infractiuni, el poate fura toate imaginile inregistrate de camere.
- In ianuarie 2012, Google a devenit prima companie importanta de servicii de internet care a obtinut certificarea ISO 14001 si OHSAS 18001 pentru toate centrele de date detinute care functioneaza in SUA, pentru standarde inalte in ceea ce priveste managementul mediului si siguranta fortei de munca.
Tim lucra enorm, lumina era mereu aprinsa in biroul sau, isi aduce aminte pentru AFP Francois Fluckiger, cel care a preluat conducerea tehnica a Departamentului de Internet de la CERN dupa plecarea lui Berners-Lee la Massachusetts Institute of Technology (MIT) din Statele Unite, la sfarsitul lui 1994.
Despre mine Numele complet e Alexandru Adrian Negrea (Facebook, Twitter, Linkedin, Google+ sau [email protected]) Din martie 2013 coordonez departamentul de Facebook Marketing in cadrul agentiei Spada Am 29 de ani si sunt pe net din 1999, de cand m-am inscris la Colegiul Gh Airinei din Bucuresti, la sectia mate-info Scriu pe acest blog din martie 2006 si sunt unul dintre cei mai cunoscuti bloggeri romani Sunt pasionat de marketing si comunicare online, citesc tot ce-mi pica in mana pe tema asta si experimentez orice nou instrument online care ma poate ajuta sa inteleg mai multe despre comportamentul utilizatorului de internet Sunt trainer in cadrul Social Media School, platforma de training-uri pe care am pus-o la cale impreuna cu Andrei Rosca in 2012 Nu ca ar conta prea mult, dar sunt formator acreditat de Ministerul Muncii si de Ministerul Educatiei si Cercetarii Am colaborat in ultimii ani, ca blogger sau ca trainer, cu mai bine de 100 de companii din Romania (si pana acum nu s-a plans nimeni) In perioada octombrie 2010 - februarie 2013 am ocupat functia de Social Media Manager laBCR In paralel cu acest blog mai scriu si pe marketing20.ro, blog despre marketing si comunicare online Vorbesc despre social media pe la mai toate conferintele si evenimentele dedicate mediului online Colaborez cu majoritatea asociatiilor studentesti din Bucuresti si incerc sa-i conving pe studenti sa profite de oportunitatile profesionale oferite de mediul online Sunt fan Android si Windows si imi place sa testez orice gadget care foloseste unul dintre aceste sisteme de operare Mai am mici pasiuni, dintre care amintesc fotografia, ceasurile si limbajele de programare (CSS/HTML si PHP) Imi place sa cred ca sunt cel mai relaxat om in viata • Despre blog Am inceput acest blog scriind despre orice, despre societate, despre Bucuresti, despre calatorii si despre cum as putea sa castig bani pe internet.
Navigati pe Internet Navigarea pe Internet in cautarea unor informatii poate stimula creierul imbatranit mai mult decat o face cititul unei carti. ... Conectati-va la Internet pentru cautarea de informatii, achizitionarea de bunuri sau pentru jocuri.
Bucharest City Tour are pagina de internet In mai, incepe un nou sezon Bucharest City Tour. Cu o luna inainte de intoarcerea autobuzelor supraetajate pe strazile Capitalei, RATB a creat o pagina speciala de internet pentru traseul turistic.
google-analytics.com